Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara’siz 5 maç (!)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

fatih akyel kapatir onun açigini.
    Özkan SÜMER

Yorum

Her zamanki mücadelemizi vericez.Ayrica takima yeni takviyelerde(!)var unutmamak lazim.
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

ARKADASLAR SAKIN OLUN!!!

bizim bir SZYMKOWIAK var o kactane pozisyon yaratir görürsünüz. SZYMEK formuna bir girsin of be bizi kimse durduramaz!!!!!!!!!!!!!

YATTARAbu takimin RONALDINHOsu ,SZYMEKde DECOsu
        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

yattara olmayinca hücümda zorlandigimiz çok açik ama sadece bizim oyuncumuz gitmiyor, gs de song ve saido gs ye kaydi kisaca ayrica fbde appiah olmucak, zaten kayseri maçinda olmayacakti, geri kalan maçlarin 2 si avni akerde digeride ankaragücü ile puan kaybetmeyiz diye düsünüyorum HEM TRANSFEr YAPCAZ YA!

Yorum

walla bunu göz önüne alarak transferler yaparlar herhalde
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Yattarasiz da bu maçlari kazanbilecegimizi düsünüyorum,Kayserispor maçinda zaten oynayamayacagi için o kadar da önemsemiyorum açikcasi..
              elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

dert degil [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Yattara siz1 maglubiyet garanti,emin olun.Devre arasinda onsuz nasil atak gelistirecegimizi düsünmek lazim.

Yorum

onun seyir zevki yetiyordu be.. kim rakibin solbeki ve solaçigi ile dalga geçecek simdi

Yorum

İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
                      İlk olarak demiahme tarafından gönderildi

bise olmaz

sanki yattara ile harikalar yarattik...

harikalar yaratmadik ama düsme potasindan uzaklastik yetmezmi simdilik

olmaz ama gol olsun asist olsun bütün attigimiz gollerin yarisinda o var.baska adam gibi orta yapabilen varmi ondan baska. birazda lee yapar.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Hadi gine milli takiminin internet sitesine girip protestomuzu gösterelim...

Yattara adina sevindim böyle bir futbolcu türkiyenin hiçbir kulübünde yok onsuz çok sikinti yasiyoruz pozisyona giremiyoruz ayaga kafaya orta yapamiyoruz solumuz zaten bitik lee den trabzonspora topçu olmaz hertakimda oynar ama trabzonda asla soldan gelip te gol attigimiz kaç pozisyon var ki !

Aksilik kupa maçlarinda yattara yi degerlendirememiz kötü oldu çok alternatifi yok keske okan koçu alabilseydik...
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

ey güzel ALLAH im ...biz nezaman gülecegiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                            ey güzel ALLAH im ...biz nezaman gülecegiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Insallah gülmemiz mahsere kalmaz elifci[img]smileys/smiley4.gif[/img]m..[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi

Hadi gine milli takiminin internet sitesine girip protestomuzu gösterelim...

Yattara adina sevindim böyle bir futbolcu türkiyenin hiçbir kulübünde yok onsuz çok sikinti yasiyoruz pozisyona giremiyoruz ayaga kafaya orta yapamiyoruz solumuz zaten bitik lee den trabzonspora topçu olmaz hertakimda oynar ama trabzonda asla soldan gelip te gol attigimiz kaç pozisyon var ki !

Aksilik kupa maçlarinda yattara yi degerlendirememiz kötü oldu çok alternatifi yok keske okan koçu alabilseydik...

ben lee'nin oyununu begeniyorum ama maçin genelinde etkili olamiyor ataklarimiz hep yattaranin oynadigi kolidorda gelisiyor.
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

BU NE SANSSIZLIKTIR,TAM SYMEK IYILESTI,GÖKDENIZIN CEZASI AZALDI,SIMDI YATTARA YOK,BIR TOPARLANABILSEK DAGITICAZ BU LIGI,
                                BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X