fatih akyel kapatir onun açigini.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattarasiz 5 maç (!)
Daraltma
X
-
yattara olmayinca hücümda zorlandigimiz çok açik ama sadece bizim oyuncumuz gitmiyor, gs de song ve saido gs ye kaydi kisaca ayrica fbde appiah olmucak, zaten kayseri maçinda olmayacakti, geri kalan maçlarin 2 si avni akerde digeride ankaragücü ile puan kaybetmeyiz diye düsünüyorum HEM TRANSFEr YAPCAZ YA!
Yorum
-
İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildiİlk olarak demiahme tarafından gönderildi
bise olmaz
sanki yattara ile harikalar yarattik...
harikalar yaratmadik ama düsme potasindan uzaklastik yetmezmi simdilik
olmaz ama gol olsun asist olsun bütün attigimiz gollerin yarisinda o var.baska adam gibi orta yapabilen varmi ondan baska. birazda lee yapar.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Hadi gine milli takiminin internet sitesine girip protestomuzu gösterelim...
Yattara adina sevindim böyle bir futbolcu türkiyenin hiçbir kulübünde yok onsuz çok sikinti yasiyoruz pozisyona giremiyoruz ayaga kafaya orta yapamiyoruz solumuz zaten bitik lee den trabzonspora topçu olmaz hertakimda oynar ama trabzonda asla soldan gelip te gol attigimiz kaç pozisyon var ki !
Aksilik kupa maçlarinda yattara yi degerlendirememiz kötü oldu çok alternatifi yok keske okan koçu alabilseydik...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi
Hadi gine milli takiminin internet sitesine girip protestomuzu gösterelim...
Yattara adina sevindim böyle bir futbolcu türkiyenin hiçbir kulübünde yok onsuz çok sikinti yasiyoruz pozisyona giremiyoruz ayaga kafaya orta yapamiyoruz solumuz zaten bitik lee den trabzonspora topçu olmaz hertakimda oynar ama trabzonda asla soldan gelip te gol attigimiz kaç pozisyon var ki !
Aksilik kupa maçlarinda yattara yi degerlendirememiz kötü oldu çok alternatifi yok keske okan koçu alabilseydik...
ben lee'nin oyununu begeniyorum ama maçin genelinde etkili olamiyor ataklarimiz hep yattaranin oynadigi kolidorda gelisiyor.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
Yorum